WIM VENQUELEIR

Wim

is oprichter van VIEWTONE NV, oorspronkelijk eenmanszaak voor verhuur en verkoop van apparatuur voor geluid, licht en video met nadruk op PA-installaties.
Bij uitbreiding richt hij met partners bvba Viewtone op, gespecialiseerd in video-, geluid- en lichtinstallaties voor grote evenementen.
Wanneer enkele jaren later de activiteiten nog verder uitbreiden naar videoprojecties en cameracaptaties, treden nieuwe partners toe en wordt de naamloze vennootschap VIEWTONE NV opgericht.
Onder die vorm leidt Wim Venqueleir sindsdien als zaakvoerder en gedelegeerd bestuurder het bedrijf.

Hij is actief in enkele belangrijke verenigingen en B-to-B-organisaties, waar hij veel zakelijke contacten kan leggen voor zijn bedrijf, o.a. als ondervoorzitter van het World Trade Center Antwerpen (WTCAntwerp) en als bestuurslid in de Raad voor Lokale Economie Wijnegem.

VIEWTONE NV legt zich steeds meer toe op de moderne audiovisuele communicatie technologie. Wim beheert alle projecten vanaf de eerste vraag of eerste idee tot het laatste detail.
Voor advies, planning, ontwikkeling, en uitvoering van al uw projecten kan u op hem beroep doen. Hierbij staan kwaliteit en professionalisme aan de beste prijs steeds voorop, tot tevredenheid van de klanten.

Sinds 2011 richt VIEWTONE NV ook op een nieuwe sector met de hoogtechnologische multi-touch
e-Screens en e-Boards.

Home